Šumske kapi

Prirodan eliksir Šumske kapi

Pojačava snagu i vitalnost organizma


Prirodan eliksir Šumske kapi napravljen je od gljiva i ljekovitog bilja. Pojačava snagu i vitalnost organizma, posebno u uslovima opšteg zagađenja vode i vazduha, a samim tim i hrane koja se proizvodi. Dodatni problem predstavlja i hrana koja se uvozi, koju preprodaju nakupci i čiji je način gajenja nepoznat. U periodima naglih vremenskih promjena, a posebno u zimskom periodu, ovaj eliksir je odličan dodatak ishrani koja je u zimskim mjesecima jaka, začinjena, a svježe namirnice zamjenjene onima iz zamrzivača.

Ovaj revolucionarni eliksir pomaže kod loše cirkulacije, neuravnoteženosti hormona, bolesti prostate i drugih problema koji izazivaju impotenciju. Preporučuje se u slučaju nesposobnosti dostizanja erekcije.

Glavni uzrok impotencije su loša cirkulacija i oslabljen protok krvi kroz penis – često kao rezultat arterioskleroze, otvrdnjavanja arterija. Za jednog od četiri muškarca od 50 godina, a i za neke mnogo mlađe muškarce- održiva erkcija može da bude nedostižna

Eliksir Šumske kapi, vam pomaže da na potpuno prirodan način riješite vaš problem! Redovnim uzimanjem eliksira Šumske kapi, poboljšava se opšte stanje organizma, jača imunitet i otpornost na stres, te se poboljšava zdrav i vitalan seksualni život

Šumske kapi su eliksir namjenjen za poboljšanje opšteg stanja organizma, prirodan biljni Eliksir, napravljen je od gljiva.

  • Pojačava snagu i vitalnost organizma
  • Smanjuje nivo šećera, holesterola i triglicerida u krvi
  • Djeluje antivirusno, antialergijski, antireumatski
  • Smanjuje prekomernu telesnu težinu
  • Podstiče rad organa sa unutrašnjim lučenjem
  • Reguliše proces varenja
  • Vrši detoksikaciju organizma

Pored toga, Šumske kapi utiču i na smanjenje prekomjerne tjelesne težine jer normalizuju metabolizam, pomažu u izbacivanju viška vode iz organizma, regulišu apetit i probavu i pomažu peristaltiku crijeva. Dakle, ne samo što ovaj eliksir reguliše otežano varenje i pospješuje probavu, već i blagotvorno djeluje protiv hemoroida. Poznato je da se najveći broj hranljivih materija lakše i bolje resorbuje kada se blagotvorno djeluje na sistem organa za varenje, a ovaj eliksir ima i to svojstvo.

Sastojci ovog eliksira uspostavljaju funkcije jetre i „jačaju“ krv, a na taj način se uspješno smanjuje nivo šećera, holesterola i triglicerida u krvi. Kod osoba koje imaju dijabetes i problem sa masnoćama u krvi, metabolizam je narušen, pankreas ima oslabljenu funkciju, jetra je opterećena, najčešće uvećana ili „masna“, pa su svi procesi u organizmu koje regulišu žljezde sa unutrašnjim lučenjem usporeni, a u težim slučajevima u potpunosti izostaju. Djelovanjem snažnog sastava svakog od sastojaka eliksira, a koji su potpuno prirodni i neškodljivi, ovi problemi se ublažavaju, a ako je moguće – potpuno eliminišu.

Šumske kapi su prirodni imunostimulans – djeluju antivirusno i antialergijski, štiteći sluzokožu usne i nosne duplje, djeluju i antireumatski, ublažavajući tegobe izazvane ovom neprijatnom bolešću, a njihovo najdragocjenije djelovanje je antitumorno, zahvaljujući beta-glukanu iz bukovače, a koji ima jedinstvene ljekovite osobine.

Već je rečeno da podstiče funkciju organa sa unutrašnjim lučenjem – štitne žlezde, jetre i pankreasa, djelujući neinvazivno i potpuno prirodno na regulisanje njihovog rada. Najznačajnije je da vrši detoksikaciju cijelog organizma pa se preporučuje i kao preventiva, a i kao dopuna ishrani.

NAČIN DOZIRANJA: 1x dnevno jedna kafena kašičica od 5 ml u malo vode, pri čemu ne bi trebalo konzumirati metalnom kašičicom, jer se gube neka lekovita svojstva. Prije upotrebe promućkati. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

NAČIN ČUVANJA: „Šumske kapi“ čuvati na tamnom i suvom mjestu, na temperaturi do 25 stepeni celzijusa, van domašaja dece. Rok upotrebe je 2 godine od dana proizvodnje, što je istaknuto na ambalaži.

Proizvod je koristan kod pacijenata kod kojih je poremećen rad unutrašnjih organa, poremećena funkcija štitne žljezde, tiroidne žlezde, jetre, pankreasa, digestivnog trakta, efikasne su kod svih vrsta bakterija, virusa, bolova u zglobovima i mišićima, korisne su kod dosta vrsta tumora. Čisti krvne sudove, djeluju blagotvorno na nervni sistem, normalizuje metabolizam, poboljšava rad organa za varenje, pomaže kod hemoroida.

Nema ograničenja jer je preparat potpuno prirodan i nije štetan.