PROGRAM ZDRAVE HRANE

Pirov kreker 100 g


Pirovi  krekeri su  jednostavan i brz obrok, a zbog svoje jednostavne pripreme nude obilje ideja za pripremu obroka.S pirovim krekerima možete napraviti ukusne sendviče ili slatki desert.

Himalajska so 1 kg

Zdrava hrana- zdravi Vi


Himalajska sol je jedina sol koja ima savršenu kristalnu strukturu. Iz takve kristalne strukture naše tijelo bez velikog napora može lako i jednostavno apsorbirati sve vrijedne minerale i elemente u tragovima.

Za razliku od morske soli koja ima sve više nečistoća zbog zagađenja mora, himalajsku sol prirodno krasi visoka čistoća i stoga je nerafinirana. Iskopava se u rudnicima u podnožju Himalaje te se nakon iskapanja drobi, pere i suši.

Himalajska sol sitno mljevena, jedinstvena je po čišćem sastavu, ne sadrži jod, a za razliku od drugih vrsta soli sadrži:

  • kalij
  • kalcij
  • magnezij
  • željezo
  • manje natrija

Pirovo brašno bijelo 1000 gr

Pirovo integralno 1000 gr

ZACIN BEZ SOLI

Začin bez soli 500 gr

Kokosovo ulje u spreju

Šećer kokosovog cvijeta 500 gr

Brašno od Kestena 350 gr

PROGRAM ZDRAVE HRANE

Zdrava hrana- zdravi Vi


Pravilna prehrana jedan je od najvažnijih čimbenika i preduvjet za normalno funkcionisanje organizma. Ona utiče na naš rast i razvoj , fizičku i radnu sposobnost, obrambene mehanizme organizma i intelektualne funkcije.

Svaki čovjek može da napravi korisne promjene da bi poprаvio svoje zdrаvlje. Pravilnom ishranom pomoći ćete Vašem organizmu da lakše i brže radi, a tako ćete se osjećati bolje, imat ćete više energije i bit ćete produktivniji, a na taj način ulažete u budućnost.

Zdrаvа ishrаnа – Ishrаnа koja je siromаšnа zаsićenim mаstimа i holesterolom, а bogаtа žitаricаmа, voćem i povrćem, povoljnа je zа cijeli organizam, srce i cirkulаciju, debelo crijevo i kosti; smаnjuje rizik od bolesti srcа, rаkа debelog crijevа i osteoporoze.

Pravilnom ishranom, unoseći u organizam dovoljno hranljivih materija, jačate Vaš imunološki sistem, žene regulišu menstrualni ciklus, pa je i time smanjena mogućnost da se dovedete do iscrpljenosti. Konačno, nećete biti razdražljivi, imaćete dovoljno energije i bolji seksualni život! Bićete sretni! Zdrava hrana- zdravi Vi.

Vaš Gabbiano company