Eterična ulja

Eterična ulja

100% prirodan proizvod

ČOROKOTOVO ULJE

Čorokot je 100% prirodna snažna supstanca koja je korištena preko 3000 godina od strane najvećih iscjelitelja u historiji.

Čorokotovo ulje eliminiše masnoću, normalizuje krvni pritisak, te nivo šećera u krvi.

Dokazano djeluje protiv alergija, kožnih osipa, mokraćnih infekcija, te raznih drugih upala.

Čorokotovo ulje jača imunološki sistem, i vraća vitalnost tijelu, te ima višenamjensku ulogu kod redovnog korištenja.

KURKUMINO ULJE

Kurkumino ulje je 100% prirodni detoksikator jetre, te antiseptik i antibakterijsko sredstvo koje je korisno za dezinfekciju ogrebotina i opekotina.

Ljekovita svojstva kurkume stoljećima su poznata u kineskoj i indijskoj medicini, gdje se najčešće koristila kao prirodni lijek protiv raznih upala, kancera, metastaza, kao i raznih drugih bolesti.

Kurkuma se smatra prirodnim „čistačem organizma“, a tajna njegove ljekovitosti se krije upravo u žutonarančastoj boji koja se zove kurkumin.

Redovita upotreba kurkume, dokazano pomaže u sprječavanju ovih tegoba.

KOKOSOVO ULJE

Kokosovo ulje je jedan od najbogatijih 100 % prirodnih izvora zasićenih masnih kiselina, uključuje gubitak masnoće, bolju funkciju mozga i razne druge prednosti.

Kokosovo ulje je visokovrijedna namirnica koju bi trebalo uvrstiti u svakodnevnu prehranu, jer za ljudsko zdravlje ima brojne koristi.

Kokosovo ulje jača imunološki sistem, djeluje protiv raznih infekcija (bakterijskih, gljivičnih virusnih), poboljšava apsorpciju nekih hranjivih tvari, osobito na vitamine (A, D, E i K ), ali i minerale poput kalcija, magnezija i željeza, te blagotvorno djeluje na kosu, kožu i nokte.