ACETA
Balsamiko kreme

Aceto Klasik
Balsamico krema je nezaobilazni sastojak svakog domaćinstva ili kuhara. Sosevi, dresinzi i marinade bili bi nepostojeći bez ovog sastavnog dijela kuhanja. Predstavlja kiselo-slatku tečnost, sastavljenu od sirćetne kiseline ekstraktovanu sirćetnom fermentacijom koncentrata voćnog soka. Ovo čini naša sirća posebnim na tržištu jer im daje slatku notu, koja podsjeća na najpoznatije sirće na svijetu, balzamiko sirće.

Aceto Malina
Balsamico voćna krema je nezaobilazni sastojak svakog domaćinstva ili kuhara. Sosevi, dresinzi i marinade bili bi nepostojeći bez ovog sastavnog dijela kuhanja. Predstavlja kiselo-slatku tečnost, sastavljenu od sirćetne kiseline ekstraktovanu sirćetnom fermentacijom koncentrata voćnog soka. Ovo čini naša sirća posebnim na tržištu jer im daje slatku notu, koja podsjeća na najpoznatije sirće na svijetu, balzamiko sirće.
Aceto Šumsko voće : Balsamico voćna krema je nezaobilazni sastojak svakog domaćinstva ili kuhara. Sosevi, dresinzi i marinade bili bi nepostojeći bez ovog sastavnog dijela kuhanja. Predstavlja kiselo-slatku tečnost, sastavljenu od sirćetne kiseline ekstraktovanu sirćetnom fermentacijom koncentrata voćnog soka. Ovo čini naša sirća posebnim na tržištu jer im daje slatku notu, koja podsjeća na najpoznatije sirće na svijetu, balzamiko sirće.

Caputo bezglutenski kvasac
CAPUTO Lievito suhi kvasac dobiven je iz tradicionalnog mlina Caputo u Napulju, od italijanske melase (posebna vrsta šećera koja se dobija od repe i šećerne trske). Lako je probavljiv za razliku od hemijskih kvasaca koji mogu propasti uslijed dugotrajne fermentacije. Visokoaktivni, suhi kvasac garantuje visoku stabilnost uz produženo kvasenje i hrani se samo prirodnim italijanskim sastojcima. Pogodan za sve vrste dizanja tijesta, uključujući proizvode bez glutena. osim toga, pogodan je za tijesta focaccia-e, pizze, ali i za slatka peciva.